ProSimA320-1.41b3 - Breaking

Post Reply
User avatar
nbworld
Posts: 1150
Joined: 23 Sep 2011, 05:36
Location: Portugal
Contact:

ProSimA320-1.41b3 - Breaking

Post by nbworld »

Hi,

Updating 1.41b1 to b3 after using brakes i see aircraft up/down and not breaking effectively, i'm using simconnect.

Anyone have this problem ?
Best Regards,
Nuno Batalha (LPPT)
Portugal
http://www.sims.pt
http://www.b737sim.pt
http://www.a320sim.pt
Prosim Commercial Licences
Pim
Posts: 815
Joined: 01 Jan 2011, 13:39
Location: Heemstede, The Netherlands
Contact:

Re: ProSimA320-1.41b3 - Breaking

Post by Pim »

Hi,

Yes, I had the problem with 1.41b2 already, but had no time to further investigate it. I used the parking brake for braking.

Best regards,

--pim
User avatar
nbworld
Posts: 1150
Joined: 23 Sep 2011, 05:36
Location: Portugal
Contact:

Re: ProSimA320-1.41b3 - Breaking

Post by nbworld »

Create request to solve.

Thx.
Best Regards,
Nuno Batalha (LPPT)
Portugal
http://www.sims.pt
http://www.b737sim.pt
http://www.a320sim.pt
Prosim Commercial Licences
User avatar
nbworld
Posts: 1150
Joined: 23 Sep 2011, 05:36
Location: Portugal
Contact:

Re: ProSimA320-1.41b3 - Breaking

Post by nbworld »

Hi all,

Reported by support that this was fixed in 1.41b5.
Best Regards,
Nuno Batalha (LPPT)
Portugal
http://www.sims.pt
http://www.b737sim.pt
http://www.a320sim.pt
Prosim Commercial Licences
Post Reply

Return to “ProSimA320 - Pre-releases”