How to generate and inject windshears?

A how-to is an informal, often short, description of how to accomplish some specific task (Wikipedia)
Post Reply
Piddy
Posts: 64
Joined: 29 Oct 2019, 17:16
Location: EDDL

How to generate and inject windshears?

Post by Piddy »

Hi all!

How do you create windshears during approach or takeoff? I´m using Active Sky for P3D.
Some ideas?

Thanks in advance :P

Piddy
User avatar
wpslider
Posts: 6516
Joined: 06 Feb 2013, 18:38
Location: Faro - PT
Contact:

Re: How to generate and inject windshears?

Post by wpslider »

Did you try web IOS?
Humberto Miguel
Image
User avatar
nbworld
Posts: 1154
Joined: 23 Sep 2011, 05:36
Location: Portugal
Contact:

Re: How to generate and inject windshears?

Post by nbworld »

Hi Humberto,
With ActiveSky and Prosim IOS , i cannot simulate windshear.
Can anyone have tested ?
Best Regards,
Nuno Batalha (LPPT)
Portugal
http://www.sims.pt
http://www.b737sim.pt
http://www.a320sim.pt
Prosim Commercial Licences
AlphaTech
Posts: 23
Joined: 09 May 2017, 18:12

Re: How to generate and inject windshears?

Post by AlphaTech »

I have been able to induce the affects of Wind Shear (the wind affects) but have NEVER heard WINDSHEAR WINDSHEAR and certainly never seen any indications of wind shear on the PFD Artificial Horizons as per the FCOM and FCTM.
Post Reply

Return to “ProSimA320 - How-tos”