driver v1.8.3 does not work anymore

Post Reply
OE1CGA
Posts: 1231
Joined: 18 Jan 2014, 23:23
Location: LOWW 10 miles final RWY16

driver v1.8.3 does not work anymore

Post by OE1CGA »

i have Prosim v3 latest beta installed and "suddenly" this driver does not work anymore.

I can calibrate all levers and after starting it says "READY", but no TQ internal lighting appears

and no flap gage movement also. The TOGA buttons don`t work, also no A/T disconnect function.

i deinstalled and installed the driver again and again, but no luck ...

Installing the older 1.7.63 driver all works except TOGA an A/T disconnect .. (was working in PS v2).

Has anybody an idea what could be the reason for this ?
737/800 sim: FlyBy cockpit base,liners, Yokes, MIP and brake pedals
CPflight: 2x CDU, MCP pro (USB) 2x EFIS pro, center ped. components, ISFD
Simworld FWD/Aft OVHD panel. CFY mot. throttle v3
2x clocks from Flight Illusion
WIN 10 P3Dv5.1
OE1CGA
Posts: 1231
Joined: 18 Jan 2014, 23:23
Location: LOWW 10 miles final RWY16

Re: driver v1.8.3 does not work anymore

Post by OE1CGA »

solved ...

i did "somehow" untick the Generic Com port/TCP driver. It has to be enabled !
737/800 sim: FlyBy cockpit base,liners, Yokes, MIP and brake pedals
CPflight: 2x CDU, MCP pro (USB) 2x EFIS pro, center ped. components, ISFD
Simworld FWD/Aft OVHD panel. CFY mot. throttle v3
2x clocks from Flight Illusion
WIN 10 P3Dv5.1
sputz
Posts: 43
Joined: 22 Sep 2016, 11:20

Re: driver v1.8.3 does not work anymore

Post by sputz »

Does this only work with the beta or also with the last 3.03 ?
In my case not !
Post Reply

Return to “Cockpit-for-You”