Prosim stuck at 220kts manual speed entry

Post Reply
Driver170
Posts: 3912
Joined: 29 Feb 2016, 02:22
Location: Edinburgh

Prosim stuck at 220kts manual speed entry

Post by Driver170 »

I set 220kts in the legs page at a waypoint on a SID (initial turn) after passing the WPT prosim gets stuck at 220kts and does not resume climb at 250kts below FL100
Attachments
03BD3305-6D34-4766-BD19-C6F796CDE52A.jpeg
2124ABE1-2A20-4B08-B163-B62BC285C595.jpeg
EF31A772-B466-481B-ABBE-AB01CEC767C3.jpeg
Win10Pro 20H2 x64;.NET 4.8; P3D 4.5.14.34698; Connection: SimConnect; FSUIPC 6.013; Prosim 3.06b4 VFM 1.55, Cpflight MCPPRO-EFIS-SIDE-MIP-PEDESTAL, 2xCDUPRO, FWD-OVHD AFT OVHD, CFY Gold+Motorized TQ; FBC cockpit structure, yoke, rudder & tiller
Saldo
Posts: 1401
Joined: 11 Dec 2014, 07:17
Location: Gorinchem, The Netherlands

Re: Prosim stuck at 220kts manual speed entry

Post by Saldo »

That I have too since a couple of months.
Using MSFS here

I choose the SID in the CDU and it shows speeds up to 250 but the waypoints after the SID all show 220.
The moment I pass 10000ft they change to 296 and later to the correct Mach.

No issues with descent and STAR/Transition.
Regards,

Gerard
OE1CGA
Posts: 1415
Joined: 18 Jan 2014, 23:23
Location: LOWW 10 miles final RWY16

Re: Prosim stuck at 220kts manual speed entry

Post by OE1CGA »

yesterday on a flght using beta 15.b1 i had the same ..

Departure-route - first turn contraint 205 kts - and all subsequent
waypoints had this speed set .. after passing over this constraint
i selected a "direct to" to the next waypoint and the speed was set
normally.

p.s.: also the ENG FAIL indication appeared during engine start
on both engines.
737/800 sim: FlyBy cockpit base,liners, Yokes, MIP and brake pedals
CPflight: 2x CDU, MCP pro (USB) 2x EFIS pro, center ped.CPf components, ISFD
Simworld FWD/Aft OVHD panel. CFY mot. throttle v3
2x clocks from Flight Illusion
WIN 10 P3Dv5.2
Post Reply

Return to “ProSimB738 - Pre-releases”