ProSim 737 Version 1.20

Announcements by the ProSim-AR team
User avatar
Hanne
Beheerder
Posts: 1299
Joined: 17 Dec 2010, 14:42
Location: Delft
Contact:

ProSim 737 Version 1.20

Post by Hanne »

November 22 2012 Release version 1.20
======================================
- Added IRS keypad
- Added outputs for IRS display dots
- reworked IRS display in aft overhead in ProSim Panel
- Yaw damper unavailable when IRS switch is not in normal position and autopilot is CMD
- Added VHF NAV switch
- Fixed an issue where HSI bar was displayed even though VOR signal was not received
- Added a latch variant of the EEC alternate switch
- Added a latch variant of the cargo fire panel arm switches
- Fixed numbers not showing negative sign with PoKeys 7 segments display extention
- Flap gates now usable to control sounds
- VNAV now commands flap maneuvre speed during descend when flaps are extended
- SPEED RES in CDU DES page now shows flap limit when the flap limit VNAV speed
- QRH Vspeeds on TAKEOFF REF page are now first copied to scratchpad
- Tuned dash pattern for runway center line and inactive route
- Added support for DELETE in RTE page
- Fixed LNAV sometimes not capturing DME arc
- Renamed the flap gates (outputs) to fix a configuration conflict with the flap switch (inputs). Old name was "Flap xx", new name is "Flap gate xx"
- Fixed hanging nose gear down light
- Added encoders for radios
- Fixed autobrake disarming due to throttle position on landing while throttles were still retarding
- Increased deceleration of autobrake
- Fixed a problem where VNAV altitudes and T/D point were incorrectly calculated after doing a LEGS page update
- Added ProSim MCP driver for FDS G3 MCP/EFIS
- Moved TekWorx CDU driver into the new generic FDS driver installer
- Added native support for SISMO ethernet boards
- Added support for GoFlight GF-MESM
- Added support for GoFlight GF-WP6
- Added generic TCP driver to ProSim CDU
- Fixed HOLD not showing fix name when fix is not a waypoint
- Fixed Fuel Used showing Fuel rate in EICAS compact mode
- CDU POS INIT page shows "SET IRS POS" only when IRS is aligning
- Added "SET IRS HDG" to CDU POS INIT page
- Reworked IRS ATT mode
willko
Posts: 3
Joined: 29 Dec 2010, 08:25

Re: ProSim 737 Version 1.20

Post by willko »

Hello Hanne
After the update 1.0 is indicated as a Core version and the program would like to carry out an update on 1.20 by every start.

Regards
belgianguy
Posts: 2963
Joined: 29 May 2011, 20:45
Location: Belgium

Re: ProSim 737 Version 1.20

Post by belgianguy »

Hi,

Yes something goes wrong during the update.

Gert.
Best Regards,
Gert
User avatar
Hanne
Beheerder
Posts: 1299
Joined: 17 Dec 2010, 14:42
Location: Delft
Contact:

Re: ProSim 737 Version 1.20

Post by Hanne »

Hi guys,

Thanks for your notifications, I’m running into the same problem over here. ProSim737 even halts after two updates. For now I’ve disabled automatic updating on the server side, I suggest everybody to wait a little while and let Marty have a look at it first before moving to version 1.20.

Apologies, Hanne
User avatar
Hanne
Beheerder
Posts: 1299
Joined: 17 Dec 2010, 14:42
Location: Delft
Contact:

Re: ProSim 737 Version 1.20

Post by Hanne »

Hi agan, all should be okay now!

Have fun, Hanne
belgianguy
Posts: 2963
Joined: 29 May 2011, 20:45
Location: Belgium

Re: ProSim 737 Version 1.20

Post by belgianguy »

Hello Hanne,

The update to v1.20 runs very smooth now.
Thanks.

Best regards,
Gert
Best Regards,
Gert
User avatar
Hanne
Beheerder
Posts: 1299
Joined: 17 Dec 2010, 14:42
Location: Delft
Contact:

Re: ProSim 737 Version 1.20

Post by Hanne »

Great, thanks!

Hanne
tennyson
Posts: 601
Joined: 31 Aug 2012, 01:19

Re: ProSim 737 Version 1.20

Post by tennyson »

This is a brilliant update.

There are quite a lot of fixes in this update.

I also gotta say, the update process is so good. It really is a no-brainer. You guys are really doing some great work, here.

Keep up the great work,
Image
User avatar
miked
Posts: 254
Joined: 31 Mar 2011, 07:59
Location: Buderim, Queensland, Australia....... Home Airport:- Sunshine Coast YBSU

Re: ProSim 737 Version 1.20

Post by miked »

Thanks once again Marty. A great update.
Regards
Michael

Image
jeffhall
Posts: 29
Joined: 26 May 2012, 09:21
Location: Hartlepool UK
Contact:

Re: ProSim 737 Version 1.20

Post by jeffhall »

Hello Hanne,

Have installed update to 1.20 but now I can't start Prosim - On launching Prsim I am getting a windows error "Prosim 737 has stopped working" then it looks for a solution, then nothing.

Regards

Jeff
Locked

Return to “ProSimB738 announcements”