wat nu

Post Reply
ph-dla
Posts: 161
Joined: 28 Dec 2015, 10:19
Location: delft

wat nu

Post by ph-dla »

hallo

Ik heb prosim 737 v2.29 icm P3D4.5.

Nu MS2020 is uitgekomen en div forums hier gelezen te hebben is FS2020 nog voorlopig niet klaar voor Prosim en div addon 's.

Dus ik houd het bij P3d , Nu heb ik al Versie P3d4, En ik wilde deze upgraden naar P3D5.
Maar dat vind ik ook vaag wat hier gezegd word.
Mijn vraag is .
Ik heb prosim 737 v2.29 icm P3D4.5. Incl div addons die werken . Dus een veilige keus . Maar ik las ook dat Prosim V2 niet meer word ge update , en word vervangen door Prosim V3 incl flightmodel
Vragen :
1: Werkt Prosim V2.29 met P3d5 , En werken div addons dan nog
2: Prosim V3.0 , werkt ie nu met p3D4.5 ? En Heb ik dan nog werkende addons
Of P3d5 samen met Prosim V3 en wachten wanneer deze stabiel word of ge update word .

Of laatste verlopig bij het oude laten. En ff geduld hebben.

gr dennis
pelsrijcken
Posts: 482
Joined: 03 Jan 2015, 13:35
Location: Den Hoorn, Texel; The Netherlands

Re: wat nu

Post by pelsrijcken »

Hallo Dennis,

Prosim v2 versies werken uitstekend met P3Dv5, inclusief alle addons. Prosim v3 is nog niet optimaal, hoewel veelbelovend. As je geen gedoe wilt, zou ik het voorlopig houden bij de v2 versie.
Regards, Koosch.

Image
ph-dla
Posts: 161
Joined: 28 Dec 2015, 10:19
Location: delft

Re: wat nu

Post by ph-dla »

koosh
bedankt . Dat dacht ik ook , Ik ga versie P3D5 aanschaffen , icm Prosim v2 .
En Prosim V3 ga ik gebruiken als het stabiel is , en werkt met vele addons.
En MSFS2020 daar begin ik verlopig nog niet aan.

bedankt dennis
User avatar
dvincent
Posts: 4538
Joined: 14 Jun 2011, 11:21
Location: Nederland - Vlissingen
Contact:

Re: wat nu

Post by dvincent »

Dat zelfde idee heb ik al eerder geschreven op het forum :)
Regards,
Dirk

Image
Post Reply

Return to “Dutch - Nederlands”