audio config

Post Reply
pelsrijcken
Posts: 506
Joined: 03 Jan 2015, 13:35
Location: Den Hoorn, Texel; The Netherlands

audio config

Post by pelsrijcken »

Hallo,

Heeft iemand ervaring met het programmeren van audio-files met behulp van de user in en user out? Ik snap er niks van. Ik heb een aantal files die ik niet via een gate kan koppelen (zoals OHT-test switch koppelen aan de Fire -bel, Overspeed test en Stall test op de overhead), en ook niet via FSUIPC. Ooit heb ik het aan Humberto gevraagd, maar zijn uitleg was tamelijk technisch en voor mij te snel om te kunnen volgen. Wie kan me helpen?
Regards, Koosch.

Image
User avatar
dvincent
Posts: 4604
Joined: 14 Jun 2011, 11:21
Location: Nederland - Vlissingen
Contact:

Re: audio config

Post by dvincent »

Hoi Koosch,
ik ben zelf zover nog niet maar ik ga het wel eens bekijken. Kan niks beloven maar misschien zie ik iets in die richting.
Regards,
Dirk

Image
pelsrijcken
Posts: 506
Joined: 03 Jan 2015, 13:35
Location: Den Hoorn, Texel; The Netherlands

Re: audio config

Post by pelsrijcken »

Dag Dirk,

Fingers crossed :D
Regards, Koosch.

Image
Sudden81
Posts: 1394
Joined: 31 Mar 2011, 06:07

Re: audio config

Post by Sudden81 »

Could this be what you are loking for?: https://www.youtube.com/watch?v=l0Xhluj7Wls

https://www.youtube.com/watch?v=9wBe62EEJJ0

1:40 in to the second clip I think is what you are looking for.

Regards Jacob!
Image
pelsrijcken
Posts: 506
Joined: 03 Jan 2015, 13:35
Location: Den Hoorn, Texel; The Netherlands

Re: audio config

Post by pelsrijcken »

Hallo Jacob,

Dank voor de video's. Het probleem is dat er voor de Fire Bell geen Gate bestaat waar ik de switch aan kan koppelen. Ik zoek naar een manier om deze koppeling toch te realiseren.
Regards, Koosch.

Image
Bora25
Posts: 319
Joined: 27 Jan 2013, 15:17

Re: audio config

Post by Bora25 »

Je kunt een schakelaar of button instellen voor de fire test.
Dan krijg je automatisch het fire Bell geluid.
Zo heb ik het ook gedaan.

Groeten Ton
pelsrijcken
Posts: 506
Joined: 03 Jan 2015, 13:35
Location: Den Hoorn, Texel; The Netherlands

Re: audio config

Post by pelsrijcken »

Hallo Ton,

Welk tabblad in Configuration moet ik dan kiezen? Hoef ik geen geluidsbestand toe te voegen? Kan je me s.v.p. instrueren hoe ik dat moet doen? Bij voorbaat dank.
Regards, Koosch.

Image
Post Reply

Return to “Dutch - Nederlands”