Prosim werkt niet meer ...

Post Reply
User avatar
zinok2001
Posts: 94
Joined: 16 Mar 2012, 21:51
Location: Bilzen, Belgium

Prosim werkt niet meer ...

Post by zinok2001 »

Beste,
Ik krijg regelmatig de melding "Prosim werkt niet meer". Het programma loopt een tijdje goed, maar dan hoor ik plots een belgeluid (precies van de overhead) en dan is het finito ...
Log in bijlage.
Mvg.
Marc.
Attachments
log.txt
(52.54 KiB) Downloaded 106 times
Mobo Z97M, cpu 4970K@4,4Ghz, ram 16GB, gpu 1080ti, hd 2xSSD Samsung, 1 WD 2TB, win10, Psu 800W, CP Flight MCP EL +2 x EFIS, full auto TQ RSPM, CDU V1 Engravity, OC com, nav modules, PFC yoke, homebuild OH, 2x48" HD led tv's.
User avatar
Hakkie
Posts: 1862
Joined: 17 Oct 2015, 12:40
Location: 4.3DME radial 058 VOR-DME Pampus, The Netherlands

Re: Prosim werkt niet meer ...

Post by Hakkie »

Ik zie voornamelijk iets met Pokeys. Geen idee of het in dit geval van belang is, maar check of de poller optie UIT staat in Prosim737 settings. Config -> Configuration -> tabblad Drivers -> Pokeys... -> Advanced -> Poller Enabled (test) -> Uit vinken -> alles opslaan/afsluiten -> Prosim737 opnieuw starten.
Kind regards,
Henk-Jan
Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value (Albert Einstein)
Click HERE for my flightsimulator info
User avatar
zinok2001
Posts: 94
Joined: 16 Mar 2012, 21:51
Location: Bilzen, Belgium

Re: Prosim werkt niet meer ...

Post by zinok2001 »

Hakki,
Dit heeft hier klaarblijkelijk wel impact op, geen crash meer gehad ondertussen ....
Thx !
Mobo Z97M, cpu 4970K@4,4Ghz, ram 16GB, gpu 1080ti, hd 2xSSD Samsung, 1 WD 2TB, win10, Psu 800W, CP Flight MCP EL +2 x EFIS, full auto TQ RSPM, CDU V1 Engravity, OC com, nav modules, PFC yoke, homebuild OH, 2x48" HD led tv's.
User avatar
Hakkie
Posts: 1862
Joined: 17 Oct 2015, 12:40
Location: 4.3DME radial 058 VOR-DME Pampus, The Netherlands

Re: Prosim werkt niet meer ...

Post by Hakkie »

Mooi!
Kind regards,
Henk-Jan
Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value (Albert Einstein)
Click HERE for my flightsimulator info
Post Reply

Return to “Dutch - Nederlands”