apu sound

Post Reply
ph-dla
Posts: 162
Joined: 28 Dec 2015, 10:19
Location: delft

apu sound

Post by ph-dla »

Hallo

Ik wil een sound toevoegen . Nl APUStartup .
Deze heb ik als wave file .
Ik instaleer als volgd :

Start Prosim 2.o op.
Config
Audio Addons
Add New
select naam en locatie wave bestand.. select -- play once or play continu
En druk op OK
Als ik nu Prosim Audio progamma opstart zie ik ook dat ik de nieuwe wave bestand heb toegevoegd , ( test doet het ook )

Nu moet er in Prosin config ook wat ingesteld worden. Dat doe ik als volgd.
Prosim
Config ---- Configuration
Combinet configuration
Audio

En ja daar staat de APUStartup Nu kan ik kiezen uit Not connect of Internal audio.

Ik vink aan internal audio.


ik sluit alles af en start opnieuw alles op .

Op mijn panel start ik de APU op , Maar ik hoor niks.

Wat doe ik fout ??
Kan iemand mij een duwtje in de goede richting geven :D

gr dennis
User avatar
Hakkie
Posts: 1826
Joined: 17 Oct 2015, 12:40
Location: 4.3DME radial 058 VOR-DME Pampus, The Netherlands

Re: apu sound

Post by Hakkie »

Hier het duwtje :D

2018-08-12 20_45_56-Configuration.png
Kind regards,
Henk-Jan
Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value (Albert Einstein)
Click HERE for my flightsimulator info
ph-dla
Posts: 162
Joined: 28 Dec 2015, 10:19
Location: delft

Re: apu sound

Post by ph-dla »

Hallo Hakkie

Dat was dus het goede duwtje.
Ik keek naar de audio tab , En niet naar de switch tab .

Thx

Ps waar kan ik nog meer geluiden downloaden .


Dennis
Post Reply

Return to “Dutch - Nederlands”