navdata

Post Reply
ph-dla
Posts: 162
Joined: 28 Dec 2015, 10:19
Location: delft

navdata

Post by ph-dla »

hallo

een vraagje.

De nieuwe airac is uit 1808 , deze heb ik geinstaleerd in prosim . Moet ik elke keer als ik nieuwe navdate update doe , Een build database doen , in de prosim config mapje .

gr dennis
belgianguy
Posts: 2935
Joined: 29 May 2011, 20:45
Location: Belgium

Re: navdata

Post by belgianguy »

Hallo Dennis,

Normaal gezien niet.
Voor zover ik weet, moet dit enkel gebeuren wanneer je nieuwe scenery hebt geïnstalleerd in je Flight Simulator zelf.
Best Regards,
Gert
User avatar
dvincent
Posts: 4604
Joined: 14 Jun 2011, 11:21
Location: Nederland - Vlissingen
Contact:

Re: navdata

Post by dvincent »

Klopt.
Regards,
Dirk

Image
ph-dla
Posts: 162
Joined: 28 Dec 2015, 10:19
Location: delft

Re: navdata

Post by ph-dla »

thx all

dennis
Post Reply

Return to “Dutch - Nederlands”