V2 proberen

Bora25
Posts: 319
Joined: 27 Jan 2013, 15:17

V2 proberen

Post by Bora25 »

Ik vind het best ingewikkeld, dus ik vraag het even in het Nederlands.
Ik ga de 30 minuten van V2 proberen.
Klopt het dat je gewoon de config files naar de V2 modules moet copieëren ?
Verder is er een update netframework 7.1 uitgekomen voor windows 7.
Misschien een domme vraag, maar werkt dat met V2

Groeten Ton
User avatar
dvincent
Posts: 4623
Joined: 14 Jun 2011, 11:21
Location: Nederland - Vlissingen
Contact:

Re: V2 proberen

Post by dvincent »

Dag Ton,
heb je geen mail gekregen betreffende de overstap naar V2 ?
Van zodra je de overstap maakt krijg je de uitleg hoe je de upgrade naar V2 maakt.
In elk geval klopt het dat je de config.xml van elk onderdeel kan copiëren naar het nieuwe overeenstemmende onderdeel, dus naar dezelfde (sub)directory of (sub)map in V2 als je een volledig nieuwe setup kiest.
Bij een upgrade van de bestaande Prosim-setup ipv een volledig nieuwe setup blijft natuurlijk alles staan en behoud je automatisch de config.xml bestanden.

Versie 6.2 van dotnet Framework volstaat.
Regards,
Dirk

Image
Bora25
Posts: 319
Joined: 27 Jan 2013, 15:17

Re: V2 proberen

Post by Bora25 »

Ik heb inderdaad een V2 mail gekregen.
Ik heb de komende weken volop tijd, dus ik ga V2 eerst proberen, en dan
ga ik zeker definitief over naar V2.
V1 werkt tot nu toe probleemloos, dus ik hoop dat V2 dat ook doet.
Bedankt voor de snelle reactie.

Groeten Ton
User avatar
dvincent
Posts: 4623
Joined: 14 Jun 2011, 11:21
Location: Nederland - Vlissingen
Contact:

Re: V2 proberen

Post by dvincent »

Hoi Ton,
waar woon jij nu ook weer ?
Regards,
Dirk

Image
Bora25
Posts: 319
Joined: 27 Jan 2013, 15:17

Re: V2 proberen

Post by Bora25 »

Gelderse Achterhoek.
User avatar
dvincent
Posts: 4623
Joined: 14 Jun 2011, 11:21
Location: Nederland - Vlissingen
Contact:

Re: V2 proberen

Post by dvincent »

Oh, da's wel een end.
Regards,
Dirk

Image
Bora25
Posts: 319
Joined: 27 Jan 2013, 15:17

Re: V2 proberen

Post by Bora25 »

Ik ben al een tijdje aan het vliegen met 2.02 30 minuten proberen,
( conf. Files in de mappen gezet ).
Hij werkt fantastisch, en ik ben zeer onder de indruk.
Eigenlijk net als de oude versie, maar dan veel beter en met veel
meer mogelijkheden.
Ik heb nog een vraag voor ik definitief overstap.
Als ik migreer met de Email moet ik dan 2.02 weer opnieuw downloaden ?
Of kan ik gewoon de nieuwe sleutel in het beginscherm zetten van de
Versie 2.02 die ik nu gebruik.

Groeten Ton
User avatar
dvincent
Posts: 4623
Joined: 14 Jun 2011, 11:21
Location: Nederland - Vlissingen
Contact:

Re: V2 proberen

Post by dvincent »

Ik denk het laatste.
Regards,
Dirk

Image
Bora25
Posts: 319
Joined: 27 Jan 2013, 15:17

Re: V2 proberen

Post by Bora25 »

Prima, dat ga ik doen.
Bedankt voor de reactie.

Groeten Ton
Bora25
Posts: 319
Joined: 27 Jan 2013, 15:17

Re: V2 proberen

Post by Bora25 »

Door diverse omstandigheden en tijdsgebrek ben ik nog steeds niet
gemigreerd naar 2.00.
Ik kreeg een paar dagen geleden een email van Prosim dat ik nog free of charge
kan upgraden naar 2.00 tot 31 december.
Ik wil daar graag gebruik van maken.
Mijn vraag is kan ik dit gewoon via de mail doen, of moet ik
eerst een aantal upgrades kopen.
Ik heb 2.02 op de computer staan, alleen deze doet het maar 30 min.
Ik moet dus een nieuwe sleutel hebben.

Groeten Ton
Post Reply

Return to “Dutch - Nederlands”