SIOC IOCP client

Post Reply
User avatar
Wim Nengerman
Posts: 165
Joined: 07 Nov 2011, 12:44
Location: Nederland, Opperdoes
Contact:

SIOC IOCP client

Post by Wim Nengerman »

Ik draai op 3 PC's SIOC 6.0B8.
Op 1 PC zie ik in de SIOC weergave dat er 2 IOCP client connected zijn. Ook als de andere 2 PC's uit staan. Is dit normaal.
sioc.ini
(9.19 KiB) Downloaded 276 times
ProSim737-FMC.txt
(890 Bytes) Downloaded 267 times
Capture.PNG
User avatar
dvincent
Posts: 4604
Joined: 14 Jun 2011, 11:21
Location: Nederland - Vlissingen
Contact:

Re: SIOC IOCP client

Post by dvincent »

Er staat toch "disabled" ?
Regards,
Dirk

Image
User avatar
Wim Nengerman
Posts: 165
Joined: 07 Nov 2011, 12:44
Location: Nederland, Opperdoes
Contact:

Re: SIOC IOCP client

Post by Wim Nengerman »

Bij hostAddres 192.168.123.118 staat dat 2 clients zijn connected.
Ik dacht dat dan de SIOC programma's op een andere computers verbonden waren.
Maar dat is dus niet zo.
Boldie
Posts: 27
Joined: 22 May 2015, 07:39
Location: Vlaardingen, Netherlands

Re: SIOC IOCP client

Post by Boldie »

zijn het niet 2 (van de 3) hardware items die met SIOC verbonden zijn?
User avatar
Wim Nengerman
Posts: 165
Joined: 07 Nov 2011, 12:44
Location: Nederland, Opperdoes
Contact:

Re: SIOC IOCP client

Post by Wim Nengerman »

Je slaat de spijker op zij kop.
Ik heb het uitgeprobeerd door in de .ini file 1 van de hardware uit te schakelen.
Dan zie je de aantal connecties in 1 veranderen.
Weer wat geleerd van SIOC.
Post Reply

Return to “Dutch - Nederlands”