“Prosim737 werkt niet meer......”

Post Reply
cornermastino
Posts: 17
Joined: 24 Feb 2017, 18:37

“Prosim737 werkt niet meer......”

Post by cornermastino »

Hoi,

Na de update naar V2 crasht Prosim737 keer op keer.
Ik start eerst Prosim737 op, daarna ProsimMCP en daarna Sioc. Dat gaat goed.
Daarna start ik p3d v4 op en dan bijna op 100% krijg ik de melding dat Prosim737 niet meer werkt en daarna crasht meteen p3d.

Heb simconnect geïnstalleerd vanuit de map redist....etc...

Heb ook al in Prosim737 gekozen voor simconnect i.p.v. msfs.

Ik gebruik De nieuwste Prosim beta versie.
Geeft ook een probleem met automatische updates. Prosim737 ging goed en MCP ook maar de modules voor panels, CDU en displays op mijn cliënt pc blijven nu constant updaten.......

Dacht eindelijk alles voor elkaar te hebben qua cockpit en nu crasht Prosim constant.

Maar we houden de moed er in...

Voor wie is dit bovenstaande een bekent probleem?

Alvast bedankt....

Gr. Ton
User avatar
dvincent
Posts: 4604
Joined: 14 Jun 2011, 11:21
Location: Nederland - Vlissingen
Contact:

Re: “Prosim737 werkt niet meer......”

Post by dvincent »

CDU en displays manueel updaten met de zipfile.
Regards,
Dirk

Image
cornermastino
Posts: 17
Joined: 24 Feb 2017, 18:37

Re: “Prosim737 werkt niet meer......”

Post by cornermastino »

Heb inmiddels de zipfiles gedownload en zal de cdu en displays handmatig updaten.

Bedankt, in ieder geval 1 probleem opgelost.

Gr. Ton
yoepy2007
Posts: 4
Joined: 10 Jan 2016, 09:22

Re: “Prosim737 werkt niet meer......”

Post by yoepy2007 »

Hoi Ton,
Heb ook dit probleem. Prosim737V2b1 start op maar ik krijg de P3DV3 niet meer connected. Zolang deze open staat herstart Prosim voortdurend...
Heb ook reeds SimConnect geinstalleerd maar zonder resultaat.
Hopelijk komt iemand met een oplossing?
Gr. Maurice
yoepy2007
Posts: 4
Joined: 10 Jan 2016, 09:22

Re: “Prosim737 werkt niet meer......”

Post by yoepy2007 »

viewtopic.php?f=13&t=13102&start=20

This makes my sim running again
Thx to Peter
cornermastino
Posts: 17
Joined: 24 Feb 2017, 18:37

Re: “Prosim737 werkt niet meer......”

Post by cornermastino »

yoepy2007 wrote: 21 Jan 2018, 11:44 Hoi Ton,
Heb ook dit probleem. Prosim737V2b1 start op maar ik krijg de P3DV3 niet meer connected. Zolang deze open staat herstart Prosim voortdurend...
Heb ook reeds SimConnect geinstalleerd maar zonder resultaat.
Hopelijk komt iemand met een oplossing?
Gr. Maurice
De herstart heb ik niet meer maar als ik Prosim opstart en ik start daarna P3D dan sluit Prosim meteen weer af met de boodschap “Prosim werkt niet meer....”

Gr. Ton
User avatar
Hakkie
Posts: 1848
Joined: 17 Oct 2015, 12:40
Location: 4.3DME radial 058 VOR-DME Pampus, The Netherlands

Re: “Prosim737 werkt niet meer......”

Post by Hakkie »

Geen idee of het van belang is in deze, maar het is beter eerst P3D volledig (incl. juiste vliegtuig) op te starten, en dan pas de addons zoals ProSim etc.
Kind regards,
Henk-Jan
Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value (Albert Einstein)
Click HERE for my flightsimulator info
Post Reply

Return to “Dutch - Nederlands”