Cpflight mcp en Prosim. Gaat dat?

CaptBart
Posts: 10
Joined: 11 Mar 2019, 10:10

Re: Cpflight mcp en Prosim. Gaat dat?

Post by CaptBart »

Hoi Dirk

De config file had ik wel gedaan maar niet in Prosim. Hoe kom ik daar?
User avatar
dvincent
Posts: 4667
Joined: 14 Jun 2011, 11:21
Location: Nederland - Vlissingen
Contact:

Re: Cpflight mcp en Prosim. Gaat dat?

Post by dvincent »

Tegenwoordig staat die in de Prosim738 map geloof ik. Voordien was er een PosimMcp map ook maasrt dat is niet meer het geval. Ik kan het niet checken nu want de pc's zijn momenteel losgekoppeld.
Regards,
Dirk

Image
User avatar
Hakkie
Posts: 1885
Joined: 17 Oct 2015, 12:40
Location: 4.3DME radial 058 VOR-DME Pampus, The Netherlands

Re: Cpflight mcp en Prosim. Gaat dat?

Post by Hakkie »

Klopt, al is het ProSimB738. ;)
Kind regards,
Henk-Jan
Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value (Albert Einstein)
Click HERE for my flightsimulator info
User avatar
dvincent
Posts: 4667
Joined: 14 Jun 2011, 11:21
Location: Nederland - Vlissingen
Contact:

Re: Cpflight mcp en Prosim. Gaat dat?

Post by dvincent »

Kijk, dat scheelt:)
Ik ga eindelijk beginnen met het in elkaar zetten van de sim. Vorige maand de overhead structure (om overhead op te hangen) en de pedestal aangeschaft. Dan kan ik iets makkelijker aangemelde problemen testen enz.
Moet later nog wel eens los om de dubbele bodem te creëren.
Ben bijna vergeten hoe je een B737 opstart. Aanduwen zal niet lukken denk ik :lol:
Regards,
Dirk

Image
User avatar
Hakkie
Posts: 1885
Joined: 17 Oct 2015, 12:40
Location: 4.3DME radial 058 VOR-DME Pampus, The Netherlands

Re: Cpflight mcp en Prosim. Gaat dat?

Post by Hakkie »

Succes!
Kind regards,
Henk-Jan
Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value (Albert Einstein)
Click HERE for my flightsimulator info
User avatar
JWS
Posts: 2165
Joined: 18 Feb 2011, 19:24
Location: The Netherlands

Re: Cpflight mcp en Prosim. Gaat dat?

Post by JWS »

dvincent wrote: 22 Jun 2021, 11:30 Ben bijna vergeten hoe je een B737 opstart. Aanduwen zal niet lukken denk ik :lol:
cranking! https://www.bing.com/images/search?view ... ajaxserp=0
:twisted:
CaptBart
Posts: 10
Joined: 11 Mar 2019, 10:10

Re: Cpflight mcp en Prosim. Gaat dat?

Post by CaptBart »

Beste medepiloten

Na oeverloos heen en weer mailen met prison nog geen steek verder. Het grappige is dat alle functies in de config werken van de Mcp. Je zou toch denken dat….het zou moeten werken. Of zou het too much zijn dat ik cpflight, mobiflight, prosim en pmdg met elkaar gebruik? Terwijl als ik oldschool vlieg, dus zonder prosim, dan werkt alles prima.

Raadsels raadsels.

@Dirk, is de machine opgestart? Of moet ik met een powertrolly langskomen??

Mvg. CaptBart
User avatar
dvincent
Posts: 4667
Joined: 14 Jun 2011, 11:21
Location: Nederland - Vlissingen
Contact:

Re: Cpflight mcp en Prosim. Gaat dat?

Post by dvincent »

CaptBart wrote: 08 Sep 2021, 14:45
@Dirk, is de machine opgestart? Of moet ik met een powertrolly langskomen??

Mvg. CaptBart
Gewoon geen tijd, te druk op de zaak.
Regards,
Dirk

Image
User avatar
JWS
Posts: 2165
Joined: 18 Feb 2011, 19:24
Location: The Netherlands

Re: Cpflight mcp en Prosim. Gaat dat?

Post by JWS »

CaptBart wrote: 08 Sep 2021, 14:45 Of zou het too much zijn dat ik cpflight, mobiflight, prosim en pmdg met elkaar gebruik? Terwijl als ik oldschool vlieg, dus zonder prosim, dan werkt alles prima.

Raadsels raadsels.

Mvg. CaptBart
Wat mij een raadsel is, is dat je ProSim in combinatie met PMDG gebruikt. Dat is vragen om problemen. PMDG en ProSim zijn twee volstrekt andere programma's en kunnen niet gelijktijdig gebruikt worden. De functies van PMDG (ingebouwd in de cockpit) en werkend binnen de simulator (FSX, P3D) conflicteren met dezelfde functies die ProSim buiten de simulator tot stand brengt. Dus als je ProSim wil gebruiken zul je PMDG moeten 'dumpen'.

Groeten,

JWS
Post Reply

Return to “Dutch - Nederlands”