ProSim does not accept my XML file

Post Reply
TommyBoy123
Posts: 6
Joined: 20 Aug 2022, 12:33
Location: Arnhem

ProSim does not accept my XML file

Post by TommyBoy123 »

Hello dear simmers!

I have a CONFIG file of my B737 OVH. I want to load the file via, config > import configuration. The moment I have done this, I get an error indicating the following:

"No items were found in the config file''.

I have added the file in the Google drive. The link is at the bottom of this post. The picture of the error is also in here. My question is if anyone is in a position to look at this?

https://drive.google.com/drive/folders/ ... share_link
User avatar
dvincent
Posts: 4765
Joined: 14 Jun 2011, 11:21
Location: Nederland - Vlissingen
Contact:

Re: ProSim does not accept my XML file

Post by dvincent »

In xml every item must have a closing quote
I think it must be like this:
<system type="[System]" serial="" inputs="1" outputs="0" gauge="false" lcd="false" numerical="false" analog="0" encoders="0">
</system>

https://www.w3schools.com/xml/xml_syntax.asp
Regards,
Dirk

Image
User avatar
wpslider
Posts: 7507
Joined: 06 Feb 2013, 18:38
Location: Faro - PT
Contact:

Re: ProSim does not accept my XML file

Post by wpslider »

Hi, I believe we spoke at the FSWeekend.
Your config cannot be imported as it is a config file and not a mapping definition file (provided by some hardware manufacturers, like FDS).
You can simply try to replace your config (make a backup first) with this one, but if your config is from a different computer, then you will have the issue with different USB ids and nothing will work...
Humberto Miguel
Image
Post Reply

Return to “ProSim737 User Projects”