Multimode NAV panel

Post Reply
fly_ebos
Posts: 523
Joined: 12 May 2011, 07:49
Location: Leuven, Belgium

Multimode NAV panel

Post by fly_ebos »

Is the new multimode NAV panel compatible? The CPFlight website says compatible with ProSim v2 and v3. Since it is a typical MAX panel, I would assume yes?
It lights up when it is daisychaned, but no inputs are recognized.

https://www.cpflight.com/en/multi-mode- ... rod-87.php
B738M full cockpit, real liners, real FWD+ AFT overhead, FDS MIP, OEM Boeing TQ + CPflight pedestal
P3dv5.1 and Prosim on Gigabyte Aorus Pro Z390, Intel Core i7 9700, 32GB DDR3-2400, Gigabyte RTX3090 Turbo
User avatar
wpslider
Posts: 6085
Joined: 06 Feb 2013, 18:38
Location: Faro - PT
Contact:

Re: Multimode NAV panel

Post by wpslider »

fly_ebos wrote: 10 Nov 2020, 14:41 Is the new multimode NAV panel compatible? The CPFlight website says compatible with ProSim v2 and v3. Since it is a typical MAX panel, I would assume yes?
It lights up when it is daisychaned, but no inputs are recognized.

https://www.cpflight.com/en/multi-mode- ... rod-87.php
MAX doe snot have yet the necessary code for it to work. Next MAC beta should have it.
Humberto Miguel
Image
Post Reply

Return to “CPFlight”