FDS Max compatible?

Post Reply
fly_ebos
Posts: 523
Joined: 12 May 2011, 07:49
Location: Leuven, Belgium

FDS Max compatible?

Post by fly_ebos »

Hi

Is the FDS Engine Display Control panel compatible with the new MAX software?

Thanks
Thomas
B738M full cockpit, real liners, real FWD+ AFT overhead, FDS MIP, OEM Boeing TQ + CPflight pedestal
P3dv5.1 and Prosim on Gigabyte Aorus Pro Z390, Intel Core i7 9700, 32GB DDR3-2400, Gigabyte RTX3090 Turbo
User avatar
wpslider
Posts: 6085
Joined: 06 Feb 2013, 18:38
Location: Faro - PT
Contact:

Re: FDS Max compatible?

Post by wpslider »

fly_ebos wrote: 18 Aug 2020, 08:51 Hi

Is the FDS Engine Display Control panel compatible with the new MAX software?

Thanks
Thomas
How does it connect to the computer? Does it have any kind of SYS board?

Regards
Humberto Miguel
Image
fly_ebos
Posts: 523
Joined: 12 May 2011, 07:49
Location: Leuven, Belgium

Re: FDS Max compatible?

Post by fly_ebos »

It has a Texwork board.
B738M full cockpit, real liners, real FWD+ AFT overhead, FDS MIP, OEM Boeing TQ + CPflight pedestal
P3dv5.1 and Prosim on Gigabyte Aorus Pro Z390, Intel Core i7 9700, 32GB DDR3-2400, Gigabyte RTX3090 Turbo
User avatar
wpslider
Posts: 6085
Joined: 06 Feb 2013, 18:38
Location: Faro - PT
Contact:

Re: FDS Max compatible?

Post by wpslider »

fly_ebos wrote: 18 Aug 2020, 09:03 It has a Texwork board.
It should work manually adding the mappings...
Humberto Miguel
Image
fly_ebos
Posts: 523
Joined: 12 May 2011, 07:49
Location: Leuven, Belgium

Re: FDS Max compatible?

Post by fly_ebos »

The display selectors are encoders. The rest should be straightforward.
But easy plug and play would be nice, as with the other texwork panels such as elec/cab.
B738M full cockpit, real liners, real FWD+ AFT overhead, FDS MIP, OEM Boeing TQ + CPflight pedestal
P3dv5.1 and Prosim on Gigabyte Aorus Pro Z390, Intel Core i7 9700, 32GB DDR3-2400, Gigabyte RTX3090 Turbo
User avatar
wpslider
Posts: 6085
Joined: 06 Feb 2013, 18:38
Location: Faro - PT
Contact:

Re: FDS Max compatible?

Post by wpslider »

fly_ebos wrote: 18 Aug 2020, 09:10 The display selectors are encoders. The rest should be straightforward.
But easy plug and play would be nice, as with the other texwork panels such as elec/cab.
yeah, for that we will need the hardware.
Humberto Miguel
Image
fly_ebos
Posts: 523
Joined: 12 May 2011, 07:49
Location: Leuven, Belgium

Re: FDS Max compatible?

Post by fly_ebos »

See DM
B738M full cockpit, real liners, real FWD+ AFT overhead, FDS MIP, OEM Boeing TQ + CPflight pedestal
P3dv5.1 and Prosim on Gigabyte Aorus Pro Z390, Intel Core i7 9700, 32GB DDR3-2400, Gigabyte RTX3090 Turbo
fly_ebos
Posts: 523
Joined: 12 May 2011, 07:49
Location: Leuven, Belgium

Re: FDS Max compatible?

Post by fly_ebos »

Humberto, did you get my message?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
B738M full cockpit, real liners, real FWD+ AFT overhead, FDS MIP, OEM Boeing TQ + CPflight pedestal
P3dv5.1 and Prosim on Gigabyte Aorus Pro Z390, Intel Core i7 9700, 32GB DDR3-2400, Gigabyte RTX3090 Turbo
Post Reply

Return to “FDS”