LOC discrepancy

Post Reply
fly_ebos
Posts: 526
Joined: 12 May 2011, 07:49
Location: Leuven, Belgium

LOC discrepancy

Post by fly_ebos »

Established on the ILS.
LOC indicator on the rose is showing centered, however on the PFD it is totally showing me right of center?

Radio altimeter text is really small. Is this as it should be?

Is it normal for the grey half rose below the PFD to be empty?

https://www.dropbox.com/s/rvm6ptdr0c6y3 ... y.jpg?dl=0
B738M full cockpit, real liners, real FWD+ AFT overhead, FDS MIP, OEM Boeing TQ + CPflight pedestal
P3dv5.1 and Prosim on Gigabyte Aorus Pro Z390, Intel Core i7 9700, 32GB DDR3-2400, Gigabyte RTX3090 Turbo
User avatar
Aussie1234
Posts: 429
Joined: 09 Nov 2016, 04:21
Location: Near YSCB Canberra

Re: LOC discrepancy

Post by Aussie1234 »

I don't seem to have any of the problems you are having with the displays? I have two PFD/ND and the Upper/Lower ENG running on two separate networked PCs. Been good from V2 into V3?
You might have to describe the graphic tick boxes you have ticked in the Display Config along with your Res and zoom setting? There may be some combination that is incompatacle.
Aussie
Full enc. Cockpit: Prosim737 V3.0x : P3Dv4.5HF3: REX EnvF&Sky Force: Orbx Scenery: GSX2; Simworld Fwd OHD: Jetmax manual Throttle: OC USB Radios; MCP V3; 2 x EFIS; 2 x CDU: RTX 2070 Super; 4 ext views. 210 deg.: Total 6 W10 PCs on 1GB network.
User avatar
Aussie1234
Posts: 429
Joined: 09 Nov 2016, 04:21
Location: Near YSCB Canberra

Re: LOC discrepancy

Post by Aussie1234 »

Sorry,

I just realised you had posted your observation in the new 737 MAX section of the forum :o
I have the 737NG. I have got used to not answering Airbus forum entries. I will need to look for the 'M' in the title line before butting in.
Again, sorry about that.
Good luck,
Aussie
Full enc. Cockpit: Prosim737 V3.0x : P3Dv4.5HF3: REX EnvF&Sky Force: Orbx Scenery: GSX2; Simworld Fwd OHD: Jetmax manual Throttle: OC USB Radios; MCP V3; 2 x EFIS; 2 x CDU: RTX 2070 Super; 4 ext views. 210 deg.: Total 6 W10 PCs on 1GB network.
Post Reply

Return to “ProSimB38M - Technical support - software related”