Prosim doors not working from EFC server table

Post Reply
Dano_sti
Posts: 37
Joined: 20 Aug 2017, 13:57

Prosim doors not working from EFC server table

Post by Dano_sti »

Hi all
Running latest betas on everything.
Got green lights on all connections.
iPad EfC app connects to server prosim ect.
But the only door I can operate from my iPad app is the airstairs , nothing else.
Any ideas
teddy
Posts: 360
Joined: 20 Nov 2016, 11:08

Re: Prosim doors not working from EFC server table

Post by teddy »

please read...

https://forum.prosim-ar.com/viewtopic.php?f=128&t=21045

Maybe you will find an answer.

regards
Ted
i7-6700K@4.5GHz, Win10Pro , GTX1080Ti, LG 43" LED, SST Setup-1 PC-P3D4+Prosim/3 Mini PC's/6 LCD's+FDS CDU, 2 stacks Simstack cards for I/O's+1 Arduino Mega, Simujabs-Yoke/Rudder Pedals, CPF-MCP/EFIS/radios/xpndr/rudder trim, CFYv3 Gold TQ

Image
Driver170
Posts: 3063
Joined: 29 Feb 2016, 02:22
Location: Edinburgh

Re: Prosim doors not working from EFC server table

Post by Driver170 »

Dano_sti wrote: 13 Dec 2020, 07:41 Hi all
Running latest betas on everything.
Got green lights on all connections.
iPad EfC app connects to server prosim ect.
But the only door I can operate from my iPad app is the airstairs , nothing else.
Any ideas
Its all messed up just now. Some have reported its working how it should others including myself are having multiple different issues
Flyengravity MIP Cpflight ICS V2 + MCP PRO2 + Cpflight EFIS PRO + Cpflight Pedestal

Flybycockpit yoke, Rudder pedals, Floor structure and shell.

CFY TQ Gold +

Image
teddy
Posts: 360
Joined: 20 Nov 2016, 11:08

Re: Prosim doors not working from EFC server table

Post by teddy »

Driver170 wrote: 13 Dec 2020, 14:36
Dano_sti wrote: 13 Dec 2020, 07:41 Hi all
Running latest betas on everything.
Got green lights on all connections.
iPad EfC app connects to server prosim ect.
But the only door I can operate from my iPad app is the airstairs , nothing else.
Any ideas
Its all messed up just now. Some have reported its working how it should others including myself are having multiple different issues
Hi
Try this sequence
If open, close the EFC app on the iPad
Run P3Dv5
Run EFC737 on the pc
Run the new Prosim IOS
Run Prosim737
Now start the IOS app

Seems like the Prosim737 needs the door control information from the ios to hand over the control to an external input. Works for me.

Regards
Ted
i7-6700K@4.5GHz, Win10Pro , GTX1080Ti, LG 43" LED, SST Setup-1 PC-P3D4+Prosim/3 Mini PC's/6 LCD's+FDS CDU, 2 stacks Simstack cards for I/O's+1 Arduino Mega, Simujabs-Yoke/Rudder Pedals, CPF-MCP/EFIS/radios/xpndr/rudder trim, CFYv3 Gold TQ

Image
marco007
Posts: 178
Joined: 13 Jun 2012, 22:56

Re: Prosim doors not working from EFC server table

Post by marco007 »

Has de developer of EFC disappeared any news ?

Regards

Marco .
Post Reply

Return to “EFC737 - by Zillmer”