Prosim System can not identify Pokeys cards

Post Reply
Joyaziz
Posts: 39
Joined: 16 May 2018, 08:42

Prosim System can not identify Pokeys cards

Post by Joyaziz »

Hello

I am facing a problem is that prosim System can not recognize all of my pokeys cards

I have 9 card connect to a unmanged switch, then the computer which prosim system runs on is connected to that switch with LAN cable

Prosim System can only recognize 1 card.

Any advise ?

Thank you
Bernie
Posts: 4699
Joined: 01 Jun 2011, 13:36
Location: Riverland South Australia

Re: Prosim System can not identify Pokeys cards

Post by Bernie »

Hi,

Use the Polabs Software to assign the correct IP address for your network. Once these IP addresses have been assign to the Pokeys cards you should then not have any issue. The Pokeys manual will help with this information.
Kind Regards

Bernie.
Bernie
Image
Joyaziz
Posts: 39
Joined: 16 May 2018, 08:42

Re: Prosim System can not identify Pokeys cards

Post by Joyaziz »

Thank you

It is working ok now.

But everytime the cards lose power or reset, the IP address is changed and i have to re assign the IP adress in order to let the cards be recognized by prosim system

Any advise ?
User avatar
OmniAtlas
Posts: 653
Joined: 20 Sep 2012, 08:49
Location: Sydney, Australia
Contact:

Re: Prosim System can not identify Pokeys cards

Post by OmniAtlas »

Joyaziz wrote: 02 Jun 2018, 15:05 Thank you

It is working ok now.

But everytime the cards lose power or reset, the IP address is changed and i have to re assign the IP adress in order to let the cards be recognized by prosim system

Any advise ?
Can't you assign a set ip to the devices?

You will need to go to your router setup page and identify the pokey card (specific network identification label) - then assign an ip. Everytime the device boots up it will be assigned the same static ip address.
User avatar
uragano
Posts: 482
Joined: 14 Feb 2016, 10:09

Re: Prosim System can not identify Pokeys cards

Post by uragano »

Check the battery, seems that u lost the eprom backup.

Inviato dal mio SM-G950F utilizzando Tapatalk
DUCCIO
W10 64 - Asus ROG STRIX Z390-H - 9900K (5Ghz) -STRIX-GTX2080Ti-11
HD1: SSD 1T 860EVO 6GB/S - SSD2: Segate 1TB 860EVO 6GB/S
Memory: 2x8GB 4.4GHZ Corsair - Monitor 55" 4K +COCKPIT+P3DV5 HF1
PROSIM737V2
https://youtu.be/OBMdicjQ5Kg
Image
Post Reply

Return to “PoKeys”