Version 1.01

Pim
Posts: 815
Joined: 01 Jan 2011, 13:39
Location: Heemstede, The Netherlands
Contact:

Version 1.01

Post by Pim »

Hallo Lapi,

First of all: Merry Christmas for you and your family.
I just tried the new flight model in MSFS2020 and this is what I see.

Best regards,

--pim
Attachments
msfs2020.jpg
Lapi
Posts: 2947
Joined: 26 Nov 2011, 02:00

Re: Version 1.01

Post by Lapi »

Pim wrote: 25 Dec 2020, 14:34 I just tried the new flight model in MSFS2020 and this is what I see.
Hi --pim,

You were fast...
There was a compilation error in the installer and a new, fixed version will be available in minutes.
Please download it again and sorry for the inconvenience.

regards
Lapi
Pim
Posts: 815
Joined: 01 Jan 2011, 13:39
Location: Heemstede, The Netherlands
Contact:

Re: Version 1.01

Post by Pim »

Hi Lapi,

Just downloaded again and it's different but not good. I see a blurry overhead.

Best regards,

--pim
Attachments
Image1.jpg
Lapi
Posts: 2947
Joined: 26 Nov 2011, 02:00

Re: Version 1.01

Post by Lapi »

Pim wrote: 25 Dec 2020, 23:28 Just downloaded again and it's different but not good. I see a blurry overhead.
Most probably it is still the old, uncorrected version.
Nothing happens if you press the "End" key and go to the VC camera?
Blurriness (lower mipmaps) depend on the "mood" of the simulator, can't influence it anyway.

regards
Lapi
User avatar
OmniAtlas
Posts: 637
Joined: 20 Sep 2012, 08:49
Location: Sydney, Australia
Contact:

Re: Version 1.01

Post by OmniAtlas »

Hi Lapi and Pim,

I also get the interior cockpit view - I was able to get back a 'no cockpit' view by going to the Camera 'Quickview 1'.

Thank you for working and bringing this out over Christmas - you guys are making great progress in such a short time!

One minor spelling mistake I did find - Community\prosim-a320\SimObjects\Airplanes\Prosim_A320\TEXTURE.QUANTAS :-)

Happy holidays.

Regards,

Ben
Pim
Posts: 815
Joined: 01 Jan 2011, 13:39
Location: Heemstede, The Netherlands
Contact:

Re: Version 1.01

Post by Pim »

Hi All,

It's okay now. I'll try to make a flight later on today.

Best regards,

--pim
Attachments
Image2.jpg
totti01
Posts: 60
Joined: 31 Aug 2011, 11:08
Location: EDDH

Re: Version 1.01

Post by totti01 »

Pim wrote: 26 Dec 2020, 10:27 Hi All,

It's okay now. I'll try to make a flight later on today.

Best regards,

--pim
Hello, many thanks for taking time to fix the problem while christmas time. My cockpit view is okay now. But the pilots are still outside, BUT ONLY IN THE OUTSIDE VIEW, NOT IN COCKPIT VIEW. After a restart of the situation while FS is running, they are inside the flightdeck.

Regards, Totti
Prosim A320 license available
Lapi
Posts: 2947
Joined: 26 Nov 2011, 02:00

Re: Version 1.01

Post by Lapi »

totti01 wrote: 26 Dec 2020, 13:13 Hello, many thanks for taking time to fix the problem while christmas time. My cockpit view is okay now. But the pilots are still outside, BUT ONLY IN THE OUTSIDE VIEW, NOT IN COCKPIT VIEW. After a restart of the situation while FS is running, they are inside the flightdeck.
When you are using the drone-camera and you are very close to the aircraft, it happens that some elements appear some do not.
In OUTSIDE view it is perfectly okay, so you have probably mixed up the drone-camera and the outside view.

regards
Lapi
totti01
Posts: 60
Joined: 31 Aug 2011, 11:08
Location: EDDH

Re: Version 1.01

Post by totti01 »

Lapi wrote: 26 Dec 2020, 17:22
totti01 wrote: 26 Dec 2020, 13:13 Hello, many thanks for taking time to fix the problem while christmas time. My cockpit view is okay now. But the pilots are still outside, BUT ONLY IN THE OUTSIDE VIEW, NOT IN COCKPIT VIEW. After a restart of the situation while FS is running, they are inside the flightdeck.
When you are using the drone-camera and you are very close to the aircraft, it happens that some elements appear some do not.
In OUTSIDE view it is perfectly okay, so you have probably mixed up the drone-camera and the outside view.

regards
Lapi
Please look at the picture. Thats tge outside view. I did a reset in the camera views. I dont't now how it would be possible to mixed up the drone-cam and the outside-view.
Attachments
cam view with pilots outside
cam view with pilots outside
Prosim A320 license available
Lapi
Posts: 2947
Joined: 26 Nov 2011, 02:00

Re: Version 1.01

Post by Lapi »

totti01 wrote: 26 Dec 2020, 23:00 Please look at the picture. Thats tge outside view. I did a reset in the camera views. I dont't now how it would be possible to mixed up the drone-cam and the outside-view.
It's very easy to mix up the two views, because the End and the Ins keys both have a double function.
How the pilots get in front of the plane in your setup: I have no idea unfortunately.
It never happened and is simply not reproducible.

regards
Lapi
Post Reply

Return to “ProSimA320 - ProSimA320 Flight Model”