MSFS Flight Model v1.07 not working with vPilot

Ybarion
Posts: 13
Joined: 22 Dec 2021, 16:29
Location: Germany

MSFS Flight Model v1.07 not working with vPilot

Post by Ybarion »

Hello,

I am running ProSim A320 1.56b7. With the new MSFS Flight Model v1.07, transmitting and receiving in vPilot does not work. You can change frequencies, but that's it. The RX/TX indicators in vPilot also remain dark. Reverted back to MSFS FM v1.06, and it is working again.

Anybody able to reproduce this? Is there any way I can v1.07 make work with vPilot?
camerusa
Posts: 75
Joined: 20 Dec 2021, 00:48
Location: Palo Alto, CA

Re: MSFS Flight Model v1.07 not working with vPilot

Post by camerusa »

Probably not related but I have this issue with the radio on a similar configuration Image


Sent from my iPhone using Tapatalk
brento33
Posts: 15
Joined: 11 Dec 2016, 23:16

Re: MSFS Flight Model v1.07 not working with vPilot

Post by brento33 »

I have the same problem!
Loaded default aircraft and it’s ok then reload prosim and vpilot talk button doesn’t work? I also have the atc message about the electrics?
Lapi
Posts: 3230
Joined: 26 Nov 2011, 02:00

Re: MSFS Flight Model v1.07 not working with vPilot

Post by Lapi »

brento33 wrote: 27 Jun 2022, 12:12 I have the same problem!
Loaded default aircraft and it’s ok then reload prosim and vpilot talk button doesn’t work? I also have the atc message about the electrics?
Could you please try this file? Thanks.
systems.cfg.zip
(3.53 KiB) Downloaded 44 times
Pim
Posts: 993
Joined: 01 Jan 2011, 13:39
Location: Heemstede, The Netherlands
Contact:

Re: MSFS Flight Model v1.07 not working with vPilot

Post by Pim »

Hallo Lapi,

Thanks for the fix. Both the MSFS radio and vPilot work again.

Best regards,

--pim
camerusa
Posts: 75
Joined: 20 Dec 2021, 00:48
Location: Palo Alto, CA

MSFS Flight Model v1.07 not working with vPilot

Post by camerusa »

It’s working for me with this updated file! Thank you Martin and Lapi Image


Sent from my iPhone using Tapatalk
lucolinger
Posts: 90
Joined: 09 Dec 2021, 21:58
Location: feldafing

Re: MSFS Flight Model v1.07 not working with vPilot

Post by lucolinger »

where does the system.cfg file go?

thx


Luc
Skalarki A320 single seater setup, Glare, MIP, FCU, Pedestal, Sidebox, 3x65in 4K TVs, semi-enclosed, P3D v5.3, MSFS, i9 RTX3080 main , i7 RTX3060ti avionics, both on W11
lucolinger
Posts: 90
Joined: 09 Dec 2021, 21:58
Location: feldafing

Re: MSFS Flight Model v1.07 not working with vPilot

Post by lucolinger »

Ok got it, works
Skalarki A320 single seater setup, Glare, MIP, FCU, Pedestal, Sidebox, 3x65in 4K TVs, semi-enclosed, P3D v5.3, MSFS, i9 RTX3080 main , i7 RTX3060ti avionics, both on W11
Ybarion
Posts: 13
Joined: 22 Dec 2021, 16:29
Location: Germany

Re: MSFS Flight Model v1.07 not working with vPilot

Post by Ybarion »

Works for me with the new config file, thanks.
Lapi
Posts: 3230
Joined: 26 Nov 2011, 02:00

Re: MSFS Flight Model v1.07 not working with vPilot

Post by Lapi »

How about the landing-lights folks?
Are those also fine for everyone?

Lapi
Post Reply

Return to “ProSimA320 - ProSimA320 Flight Model”