FS2020 Scenery Update France actual flight model doesnt work

Post Reply
n770
Posts: 32
Joined: 18 Jan 2021, 06:26
Location: Vienna

FS2020 Scenery Update France actual flight model doesnt work

Post by n770 »

Hello,
after installing the new update for fs2020, fs2020 crashes. after deinstalling the new model for flightmodel, fs2020 is starting without any problems. The last provided model doesnt work with the France scenery update.

Cheers
Thomas
Driver170
Posts: 3463
Joined: 29 Feb 2016, 02:22
Location: Edinburgh

Re: FS2020 Scenery Update France actual flight model doesnt work

Post by Driver170 »

n770 wrote: 14 Apr 2021, 08:57 Hello,
after installing the new update for fs2020, fs2020 crashes. after deinstalling the new model for flightmodel, fs2020 is starting without any problems. The last provided model doesnt work with the France scenery update.

Cheers
Thomas
So MSFS2020 has broken the flight model?
Win10Pro 20H2 x64;.NET 4.8; P3D 4.5.14.34698; Connection: SimConnect; FSUIPC 6.013; Prosim 3.06b4 VFM 1.55, Cpflight MCPPRO-EFIS-SIDE-MIP-PEDESTAL, 2xCDUPRO, FWD-OVHD AFT OVHD, CFY Gold+Motorized TQ; FBC cockpit structure, yoke, rudder & tiller

[url=http://prosim737.com][img]http://prosim737.com/banners/forumbanner2.jpg[/img][/url]
n770
Posts: 32
Joined: 18 Jan 2021, 06:26
Location: Vienna

Re: FS2020 Scenery Update France actual flight model doesnt work

Post by n770 »

good question, i cant answer it, but maybe there was an interface change and now the old interface crashes the fs2020 :-(
Sudden81
Posts: 1394
Joined: 31 Mar 2011, 06:07

Re: FS2020 Scenery Update France actual flight model doesnt work

Post by Sudden81 »

This problems affect all "WASM" modules!

Uninstall prosim module, and then MSFS2020 is possible to start!

Without lights thow.

This affects the hole Moby flight comunity and almost all home cockpit builders, so we are not alone.

Hope that will fix this fast!
Image
haraldk
Posts: 11
Joined: 20 Jan 2021, 21:19
Location: Deutschland

Re: FS2020 Scenery Update France actual flight model doesnt work

Post by haraldk »

I can confirm the CTD with Prosim enabled in the community folder.

Without the Prosim modules the sim starts normally.

H.
totti01
Posts: 64
Joined: 31 Aug 2011, 11:08
Location: EDDH

Re: FS2020 Scenery Update France actual flight model doesnt work

Post by totti01 »

haraldk wrote: 14 Apr 2021, 11:35 I can confirm the CTD with Prosim enabled in the community folder.

Without the Prosim modules the sim starts normally.

H.
Same problem here, CTD. Without prosim module the FS2020 starts.
All standalone WASM modules in the Community folder will crash the sim after the 1.15.7.0 update.
Prosim A320 license available
murphypaulm
Posts: 6
Joined: 08 Apr 2021, 11:27
Location: N Ireland

Re: FS2020 Scenery Update France actual flight model doesnt work

Post by murphypaulm »

I can confirm the above CTD with prosim installed on the new MSFS update. I was able to run all other add ons without any problems.
Just got my sim up and running sort of stable after weeks of testing and tweaking then the dreaded update strikes.
I just want to curl up into a ball. :roll: :roll: :roll:
User avatar
OmniAtlas
Posts: 713
Joined: 20 Sep 2012, 08:49
Location: Sydney, Australia
Contact:

Re: FS2020 Scenery Update France actual flight model doesnt work

Post by OmniAtlas »

Capture.JPG
Soarbywire.com - Flight Simulation and Avionic Engineering
User avatar
OmniAtlas
Posts: 713
Joined: 20 Sep 2012, 08:49
Location: Sydney, Australia
Contact:

Re: FS2020 Scenery Update France actual flight model doesnt work

Post by OmniAtlas »

The WASM bug is now fixed and the Prosim module works fine.
Soarbywire.com - Flight Simulation and Avionic Engineering
Post Reply

Return to “ProSimA320 - ProSimA320 Flight Model”